Reviews

Renata heeft mij bijgestaan na het traumatische ziekbed en verlies van mijn vader, waarbij ik vastzat in de fase van ‘ontkenning’. Met haar hulp kon ik uit deze fase komen en verder gaan in het rouwproces.
Tevens heeft Renata mij laten zien, voelen en ervaren dat rouw verder gaat dan simpelweg iemand die overleden is. De rouw over het verlies van mijn vader hakte er mede zo hard in, omdat er verschillende lagen aan onverwerkte, ongerelateerde rouw onder lagen, die boven kwamen tijdens het traject. Ook die rouw konden we aanpakken en een plek geven…
Ik ben erg blij met de warme, persoonlijke en betrokken sfeer en aandacht van Renata, waardoor er ruimte was me open te stellen en de therapie ook effectief te gebruiken om verder te komen.
Nienke Knippen - van Maris, Castricum (2024)

Je geeft ruimte door je rustige aanwezigheid je begrip en je aandacht.
Je bent in staat om een spiegel voor te houden, soms door hele rake vragen te stellen. Echter altijd liefdevol en met respect.
Rouw verwerkt je niet, rouw integreer je. Dit is een van de wijze lessen die ik in één van de laatste sessies van je heb meegekregen en die mij voor altijd bij zal blijven.

John (2024)

Mijn ervaring met Renata als therapeut wil ik als volgt omschrijven,
Door haar oprechte belangstelling, luisteren, doorvragen en rust in combinatie met haar kennis en ervaring heeft ze mij veel waardevolle inzichten gegeven.
Ze is een warme en empathische persoonlijkheid waardoor je je echt gezien en gehoord voelt in jouw hulpvraag.
Door op het juiste moment de juiste vraag te stellen zet ze innerlijke processen in werking die er bij mij toe hebben geleid dat ik meer rust ervaar, beter in mijn vel zit en mijn balans hervonden heb.

Elisa (2024)